Manga Camp

I uge 42 fra den 17. oktober til 19. oktober 2022 præsenterer 3D College, i samarbejde med foreningen Koyo, en spændende Camp for piger og drenge, som er over 13 år.
På Campen vil der være fuld fokus på manga tegning og kreativitet. Så er du vild med manga og lyst til at lære mere om hvordan man tegner manga, så er den her Manga Camp lige noget for dig.
Det bliver 3 dage med masser af undervisning, tegning og hygge. Vores underviser team består af dygtige kunstnere. Blandt andre har vi Japaneren Koko der kommer og underviser i traditionel manga tegning og viser eksempler fra hendes eget arbejde, samt japanske illustrations bøger og manga. Derudover har vi også Sky der kommer og underviser i digital tegning.
Du vil blive udfordret på dine tegne evner, når vi åbner op for en Camp med masser af tegning på programmet og muligheden for at lære en masse. Vi kommer både til at arbejde med traditionel og digital tegning og du kommer til at stiftet bekendtskab med mange professionelle værktøjer og metoder.
Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være mulighed for at se anime sammen og hygge om de fælles interesser.
Vi kommer til at lave plakater, badges og meget mere!

This event is over

Ticket Availability

Fuldtidselev
Dagselev

Organizer

Koyo logo

Koyo

https://koyocon.dk

[email protected]

VAT Number: DK37773085

Practical Info

Ydesvej 4
8500 Grenaa
Denmark
October 17, 2022 at 9:00 AM
October 19, 2022 at 2:00 PM
Max 1 attendee